Workshops

Bij Landelique kunt u terecht voor verschillende workshops. Er zullen het hele jaar door workshops worden gegeven op bepaalde tijdstippen, afhankelijk van de seizoenen. Alle workshops hebben een vaste prijs, maar verschillen per workshop. U kunt zich opgeven voor onderstaande workshops:

 • Workshop “Voorjaar”
  Vindt plaats in het voorjaar, in de maanden januari/februari. Hierbij wordt veelal gewerkt met natuurlijke materialen die bij het voorjaar horen. Denk hierbij aan bolletjes, voorjaarsbloemen en leuke bij-materialen.  
 • Workshop “Pasen”
  Vindt plaats enkele weken voor Pasen. Ook hierbij werken we met deels voorjaarsbloemen en bijbehorende materialen. Maar ook met eitjes, mos en/of takken.  U kunt kiezen uit twee stukken met de Paasworkshop. 
 • Workshop “Moederdag” 
  Een leuke extra workshop voor moeder en (schoon)dochter(s). Een leuke prijs voor jullie samen. Combinatie van workshop bloemschikken en een lekkere, uitgebreide High-Tea. Workshop zal in de maand mei plaatsvinden.
 • Workshop “Zomer”
  Vindt plaats in de zomer, in de maand juni. Hierbij wordt gewerkt met verschillende materialen, die per zomer kunnen wisselen. Materialen zoals schelpen en houdbare, droge (natuurlijke) materialen zullen hierbij gebruikt worden.    
 • Workshop “Buitenshuis”
  Deze workshop zal plaatsvinden in de maand april of september. Dit is een workshop waarbij we iets leuks voor buiten het huis zullen maken. Bijvoorbeeld voor in uw tuin, onder de veranda of aan de buitenmuur van uw woning. Hierbij werken we ook met verschillende materialen, die goed tegen de buitentemperatuur kunnen. 
 • Workshop “Herfst”
  Vindt plaats in de herfst, in de maand oktober. Hierbij wordt ook weer gewerkt met natuurlijke materialen. De herfst is natuurlijk een heel mooi seizoen, dat bij de workshops goed tot uiting komt. Denk hierbij aan mooie herfstbloemen, bessen en vruchten.
  Het eindresultaat zal vaak lang houdbaar zijn. 
 • Workshop “Najaar/Winter – Advent”
  Vindt plaats in de maand november. Tijdens deze workshop maken we een mooi winterarrangement, soms in combinatie met mooie bloemen.
 • Workshop “Kerst”
  Vindt plaats enkele weken voor de Kerst. Ook hierbij werken we met deels bloemen en bijbehorende materialen. Maar ook met leuke bij-materialen die met kerst te maken hebben. U kunt kiezen uit twee stukken met de Kerstworkshop. 

Daarnaast is het ook mogelijk om, afzonderlijk van deze bovengenoemde workshops, een workshop bij te wonen naar wens en eigen ingeving. Bijvoorbeeld als u een keer op zoek bent naar een leuk vriendinnenuitje, familie-uitje, bedrijfsuitje met collega’s of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. Alles is mogelijk in overleg. Samen kunnen we dan kijken welke datum u het beste uitkomt, zodat we een passende workshop op maat kunnen aanbieden. Ook qua prijsafspraak is er in overleg veel mogelijk. De workshops kunnen ten allen tijde uitgebreid worden met een heerlijke, verzorgde High-Tea, als u dit op voorhand aangeeft.

Professionele benodigdheden voor de workshops, zoals messen en tangetjes zijn altijd aanwezig. De meeste workshops zullen compleet verzorgde workshops zijn, tenzij anders aangegeven. Dit houdt in dat alle natuurlijke materialen en ondergronden voor u geregeld worden. Drankjes en hapjes zijn ook inbegrepen. 

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact met mij op!

Wilt u een workshop volgen klik dan op opgeven en schrijf u in voor een workshop.